0348-743412

>
Transfer Information

Transferdruk

Transferdruk kan op twee manieren toegepast worden:

  • door middel van een speciale folie welke in een groot aantal standaard kleuren en types beschikbaar is. Deze wordt in contour uitgesneden en dor middel van warmtepers aangebracht  op het textiel, deze folie kan in meerdere lagen opgebouwd worden om een meerkleurig ontwerp te creeren. door mi

 


 

 

 

 


 

  • Ontwerpen worden op een speciaal, overdraagbaar vinyl gedrukt en vervolgens contour uitgesneden. Dit wordt vervolgens overgebracht naar een T-shirt of ander kledingstuk met behulp van een hitte pers. Hiermee kunnen hoge kwaliteit full-colour logo's en ontwerpen gemaakt worden op diverse ondergronden.


 

Gebruikswijzen transferdruk

Het is mogelijk om met transferdruk op zowel lichte als donkere t-shirts te drukken. Het materiaal wat gebruikt wordt voor de donkere T-shirts en kleding is een beetje dikker dan het materiaal dat gebruikt wordt voor de witte T-shirts. Het materiaal wat gebruikt wordt voor witte kleding is transparant en gebruikt zo dus de witte basis van het T-shirt om de kleuren te laten opvallen omdat de ondergrond van het vinyl wit is en worden de kleuren opgedrukt met gebruik van een CMYK proces op de witte onderlaag.
Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor Nylon en “rekbare” kledingstukken om ervoor te zorgen dat de afdruk het best geschikt is voor het kledingstuk waar het op wordt gedrukt. We zullen er altijd voor zorgen dat de opdruk zo lang mogelijk meegaat door ervoor te zorgen dat we de juiste materialen en kledingstukken kiezen.
Zoek
Your cart is empty
Zoek

Select Currency

{CC} - {CN}